četrtek, 10. februar 2011

Testi #1

Torej, v roku dveh tednov sem nagrabila kar nekaj izdelkov, ki naj bi bili zdravju bolj prijazni kot komercialni ali pa tisti nizkocenovni. V tem mesecu bom objavljala teste in osebne ocene.

So, here we go:

100% Pure Krema proti podočnjakom. Diši svojevrstno, ne morem pa zagotovo reči, da je moja podočna koža kaj drugega kot navlažena. Mogoče le nimam dovolj tovrstnih težav, da bi se poznalo :) Če pritisneš pumpico do konca pride toliko kreme, da je nikakor ne moreč porabiti na območju pod očmi, torej se je potrebno navaditi, da pumpico stisneš samo do tretjine, za kar je potrebno nekaj spretnosti.

100% Pure naravna Maskara za podaljševanje trepalnic, odtenek robida. Zelo zadovoljna, ker pri odstranjevanju nimam več takih težav kot pri svoji prejšnji maskari (zvečer odstranjeno, pa sem imela zjutraj še vedno "šljive"). Enkraten za jutranji/službeni make-up, poudari, ne zlepi. Opaziti je, da je pigmentiranost po osmih urah od nanosa rahlo slabša, vendar ni omembe vredna, glede na to, da gre za dokaj naraven produkt. Misliti je potrebno na to, da je oko občutljiv organ na katerega bi morali bolj paziti.

Alima Pure svetleče senčilo za oči - Aubergin. Tudi ne morem kvalitetno pokomentirati, saj imam premalo izkušenj s kvalitetnimi senčili. Vsekakor se ta čez čas ne skoncentrira v gubah, pigmentiranost in obstojnost je srednja.  Količinsko ga je več kot dovolj.

Akamuti Buttered Rose & Almond hand cream - mastna, bolj počasi vpijajoča, moti me njen močen vonj po vrnicah. Cena za 60 ml lonček je visoka, podobnih izdelkov pa je na slovenskem trgu kar nekaj, tako da tega nakupa ne bom ponovila.

Ni komentarjev: