nedelja, 19. junij 2011

Sailsation


Sailsation predstavlja drugačen način preživljanja počitnic; svobodno jadranje z najboljšimi zabavami in odlično glasbo. Dopust v morski divjini vam prinaša svežino, je oddih z vedno novimi plažami, zanimivimi ljudmi, drugačnimi zabavami in zagotavlja kakovostno, zabavno ter dinamično izrabo prostega časa.

Sailsation jadralsko doživetje bo to poletje potekalo od 16. do 23.7. na 12 jadrnicah s preko 100 udeleženci, starimi med 20 in 40 let. Jadralska ruta bo zajemala Sukošan, Murter, Vodice, Kornate in Dugi otok, na teh lokacijah pa bo ekipa Sailsation-a poskrbela tudi za zabavo – havajski party na Murterju, klubska zabava v Vodicah, beach party na peščeni plaži, dnevna animacija… Z nami bo jadral tudi DJ iz ekipe Born2Dance, ki bo poskrbel, da bo na zabavah še bolj vroče. Sailsation jadranje omogoča hkratno sproščanje ter nor žur na divjih plažah in v najboljših dalmatinskih klubih. Jadralsko predznanje za udeležbo ni potrebno, saj ekipa poskrbi za varno plovbo in ostalo organizacijo (najem barke, skipper, marine, jadralska pot, program, animacija).

Sailsation predstavlja nov koncept aktivnega preživljanja in uživanja počitnic na jadranju ter se umešča med alternative prezasedenim plažam. Je pisan na kožo mladim, dinamičnim in aktivnim posameznikom, prijateljem, parom in manjšim družbam. Primerno je za vse, ki želijo razbiti monotonost svojih počitnic in tiste, ki so pripravljeni poizkusiti nekaj novega. Avantura, ki je to poletje ne smete zamuditi!

Ni komentarjev: